Kaarle Viikate & Marko Haavisto

Levy-yhtiö: Longplay Music

Kaarle Viikate ja Marko Haavisto julkaisivat 18.1.2019 toisen yhteisen albuminsa Kuu on vaarallinen joka meni ensimmäisellä viikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle 4!

Kuu on vaarallinen on jatkoa Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston vuonna 2015 julkaisemalle yhteisalbumille Laulu tuohikorteista, joka sai hienon vastaanoton niin keikoilla kuin myös mediassa. Uudella levyllä on jälleen luvassa iskelmällistä rautalankaräimettä, tummia varjoja sekä vaaran tuntua. Kokoonpano on sama kuin edellisellä levyllä: Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. Albumin on äänittänyt ja tuottanut Miitri Aaltonen ja sen julkaisi Longplay Music.

Julkaisun myötä Kaarle Viikate ja Marko Haavisto kiersivät Suomea levyllä soittavan kokoonpanon kanssa Jytinkimurhat 2019 –kiertueen merkeissä ja klubeissa oli paljon jytingin ystäviä. Syksyllä 2019 yhtye tekee vielä pienen kiertueen jääden sen jälkeen hetkeksi tauolle.

Keikalla
Ei tulevia keikkoja
Ladattavat materiaalit